Vi bidrar till människors och organisationers utveckling

Vi är genuint intresserade av att lära känna dig och hitta lösningar som passar dig och dina behov i kompetens- och karriärfrågor.

Vi spenderar en stor del av våra liv med att jobba både på kontor och i hemmet. Det är ingen överdrift att säga att vårt val av arbete tillhör de största och viktigaste besluten i våra liv. Att det blir rätt både för dig som medarbetare och arbetsgivare är viktigt och det är många faktorer som ska stämma.

Vi finns där som din högra hand i beslutsprocessen.

Vi kan luta oss mot många års erfarenhet i att tolka kravställningar, behov, kultur, personligheter och hjälpa dig till en perfekt matchning för dig som kandidat.

Vi hjälper dig att bygga din karriär

Vi hjälper dig att lyfta fram och beskriva dina erfarenheter och styrkor samt att förstå det uppdrag arbetsgivaren presenterar.

Vi hjälper ditt företag att växa med rätt kompetens

Vi är din partner för lösningar och stöd i HR, rekrytering och organisationsfrågor.

Vi följer din rekryteringsprocess och bidrar med kompetens och stöd där det behövs. Vi strävar alltid efter att räta ut eventuella frågetecken. Vår värdegrund bygger på affärsmässighet, ärlighet och ett utmanande förhållningssätt i allt vi gör.

Vill du bli en del av Edge of Talent?

Du kan välja att jobba med oss som anställd, konsult i eget företag eller som kandidat för anställning. Oavsett så ser vi dig som en del av EoT. För oss så är relationen till dig viktig och varaktig. Vi har ett varmt, ärligt klimat och jobbar aktivt med att utvecklas och lära oss varje dag. På EoT fokuserar vi på din fulla kompetens.

Vi möter organisationer och individer med fokus på att utveckla, stödja och effektivisera våra uppdragsgivares organisationer i frågor som rör HR, organisation och rekrytering. För att lyckas med det behöver vi dig som har kunskap, erfarenhet och framför allt en varm och rak personlighet.

Vad våra kunder säger

“Edge of Talent has served as an excellent partner in our recruitment process. We needed many different roles in our team which Edge of Talent was able to deliver on. We would happily work with them again.”

Matilda Bouchet, Managing Director, Nexxiot

“Edge of Talent have made a great contribution to Alektum Group’s continuous growth by helping us develop our Talent Acquisition strategy. Ulrika Wörding’s extensive knowledge of the candidate market and how to build an attractive employer brand will be crucial for our future success and ambition to become a preferred employer.”

Petra Chamberlin, SVP Human Resources, Alektum Group