Utveckling och stöd i era kompetensbehov

Vi har format vår passion att hitta rätt person både vad gäller kompetens och den rätta personkemin för er organisation till en fungerande och hållbar metod. Med ett ärligt förhållningssätt matchar vi företag och organisationers behov för att hitta rätt lösning och rätt människa för rollen. Oavsett om det gäller anställning, interimlösning eller konsultstöd.

På EoT fokuserar vi på kompetens och kultur när vi genomför uppdrag för Rekrytering, Konsultförmedling och Organisationskonsultation.

Vår stolthet finns i vårt förhållningssätt. Vi agerar med stor respekt, integritet och affärsmässighet och omsätter insikter från kandidater och uppdragsgivare till lyckade lösningar för att möta just era utmaningar.

Formen för affären följer ditt behov. Vi stöttar din verksamhet med interimskonsulter, temporära konsulter eller specialiserade konsulter och erbjuder paketlösningar för rekrytering.

Vi har utvecklat en säker metod som vi tillämpar när vi designar och genomför kompetenslösningar för att möta er affär på bästa sätt.

Rekrytering

Rätt person kortsiktigt, långsiktigt och strategiskt.

Vi hjälper dig att hitta rätt person kortsiktigt, långsiktigt och strategiskt. Vi utvärderar och söker rätt kompetens för ert behov och kontraktsform.

Vi levererar rekrytering som paketlösning eller via Talent Aquisition specialister som debiterar per timma.

Vi tillämpar även vårt kunnande inom rekryteringsprocesser och search på marknaden för konsultleveranser. Vi identifierar och matchar rätt kompetens kvalitativt mot ditt företagsbehov. Vi levererar både egna EoT-anställda konsulter och konsulter genom samarbetspartners.

Kontakta oss

Organisations­konsultation

Processer, verktyg, organisering och genomförande vid kompetensintag.

Vi hjälper företag med processer, verktyg, organisering och genomförande vid kompetensintag och organisationsförändringar. Vi hjälper till med strategier, analyser, kartläggningar eller som resurser i projekt. Vi erbjuder specialister inom HR, Rekrytering, Employer Branding och Marknadsföring/ Kommunikation.

Kontakta oss

Konsult­förmedling

Rätt kompetens mot uppdraget.

Vi identifierar och matchar rätt kompetens mot uppdraget. Vi hjälper företag med konsultlösningar inom Marknad, Försäljning, Inköp, HR och IT.

Vi lägger lika stor vikt vid vår relation till våra anställda konsulter, som till våra partnerkonsulter. Det har givit oss ett brett och hållbart nätverk av konsulter.

Kontakta oss

Vad våra kunder säger

“Edge of Talent has served as an excellent partner in our recruitment process. We needed many different roles in our team which Edge of Talent was able to deliver on. We would happily work with them again.”

Matilda Bouchet, Managing Director, Nexxiot

“Edge of Talent have made a great contribution to Alektum Group’s continuous growth by helping us develop our Talent Acquisition strategy. Ulrika Wörding’s extensive knowledge of the candidate market and how to build an attractive employer brand will be crucial for our future success and ambition to become a preferred employer.”

Petra Chamberlin, SVP Human Resources, Alektum Group